SON DAKİKA
hava
Google News

AHMET TANOĞLU’NDAN 15 TEMMUZ MESAJI: “BU DESTAN ASLA UNUTULMAYACAK”

Son Güncelleme :

14 Temmuz 2025 - 15:05

/ 81 views kez okundu.
reklam
AHMET TANOĞLU’NDAN 15 TEMMUZ MESAJI: “BU DESTAN ASLA UNUTULMAYACAK”
reklam

Erzincan TSO Başkanı Ahmet Tanoğlu, 15 Temmuz’un yıl dönümünde yayımladığı mesajla milletin şanlı direnişini hatırlattı.

Erzincan TSO Başkanı Ahmet Tanoğlu, 15 Temmuz’un yıl dönümünde yayımladığı mesajla milletin şanlı direnişini hatırlattı. Erzincan TSO Başkanı Ahmet Tanoğlu, 15 Temmuz’un yıl dönümünde yayımladığı mesajla milletin şanlı direnişini hatırlattı. Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası (Erzincan TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, Türk milletinin hain darbe girişimine karşı ortaya koyduğu destansı direnişi ve kararlılığı vurguladı.

“Milletimizin Direnişi Tarihe Altın Harflerle Yazıldı”

Tanoğlu, mesajında 15 Temmuz 2016 gecesinin Türkiye için dönüm noktası olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı: “15 Temmuz; sadece bir darbe girişiminin engellendiği değil, aynı zamanda milletimizin yazdığı destansı bir kahramanlık öyküsüdür. O gece tanklara, uçaklara ve kurşunlara karşı göğsünü siper eden aziz milletimiz, demokrasimizin en büyük teminatı olduğunu tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir.”

Tanoğlu, milletin iradesine, demokrasiye ve bağımsızlığa yönelik yapılan bu alçak girişimin, halkın cesareti ve vatan sevgisi sayesinde başarısızlığa uğratıldığını belirtti.

“15 Temmuz, Milletimizin Ortak İradesinin Zaferidir”

Erzincan TSO Başkanı Ahmet Tanoğlu, milletin darbe gecesi gösterdiği refleksin sadece bir karşı koyuş değil, aynı zamanda Türkiye’nin geleceğini yeniden inşa etme iradesi olduğunu söyledi.

“15 Temmuz 2016 gecesi Türkiye, demokrasimize, bağımsızlığımıza ve millet iradesine yönelik en büyük saldırılardan birini yaşadı. Bu karanlık gecenin sabahında ise milletimizin ortak iradesiyle aydınlık bir Türkiye yeniden doğdu,” diyerek milletin birlik ve beraberliğine dikkat çekti.

Şehitlere Rahmet, Gazilere Minnet

Tanoğlu, mesajında “O karanlık gecede hayatını kaybeden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Onların sayesinde bu topraklarda özgürce yaşıyoruz. Aziz milletimizin iradesine, demokrasimize ve Cumhuriyetimize sahip çıkmak hepimizin ortak sorumluluğudur.”

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.