SON DAKİKA
hava
Google News

AKARSU SLALOM KUPASI ERZİNCAN’DA BAŞLADI

Son Güncelleme :

13 Eylül 2025 - 12:27

/ 63 views kez okundu.
reklam
AKARSU SLALOM KUPASI ERZİNCAN’DA BAŞLADI
reklam

Erzincan, 12-14 Eylül 2025 tarihleri arasında düzenlenen Akarsu Slalom Kano Türkiye Kupası Yarışlarına ev sahipliği yapıyor.

Erzincan, 12-14 Eylül 2025 tarihleri arasında düzenlenen Akarsu Slalom Kano Türkiye Kupası Yarışlarına ev sahipliği yapıyor. Türkiye Kano Federasyonu tarafından organize edilen yarışlar, Erzincan’ın Kemah ilçesinde bulunan Acemoğlu Kanyonu’nda gerçekleştiriliyor.

Yarışların açılış seremonisi, Ordu Caddesi’nden Dörtyol Meydanı’na yapılan kortej yürüyüşü ile başladı. Ardından saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu. Törene Erzincan Vali Yardımcısı Hüseyin Aydın, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çöpür, Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı, sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Organizasyonda, 6 ilden gelen 11 kulüpten toplam 120 sporcu, iki gün boyunca parkurda dereceye girebilmek için mücadele edecek. Yarışlar 13 Eylül Cumartesi ve 14 Eylül Pazar günleri sürecek.

Yarışmaların açılışında konuşan Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, sporculara başarılar dileyerek organizasyonun şehre değer kattığını ifade etti.

 

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.