

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, eşi Ürküş Aksun ile birlikte Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nde öğrenim gören uluslararası öğrencilerle bir araya geldi.
Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, eşi Ürküş Aksun ile birlikte Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nde öğrenim gören uluslararası öğrencilerle bir araya geldi. Kültürlerin buluştuğu bu anlamlı etkinlikte yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla karşılıklı bayramlaşma gerçekleştirildi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada Başkan Aksun, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:
“Kültürlerin buluştuğu bu anlamlı buluşmada hem biz onların yaklaşan Kurban Bayramını kutladık, hem de onlar bizim bayramımızı gönülden kutladılar. Bayramlaşma kültürü, kardeşliğin, dayanışmanın ve ortak değerlerin en güzel ifadesidir. Farklı coğrafyalardan gelen öğrencilerimizle aynı gönül diliyle buluşmak bizler için büyük bir mutluluk kaynağı. Tüm öğrencilerimizin ve İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı şimdiden kutluyoruz. Bayramlar, birliğimize güç katsın, kardeşliğimizi pekiştirsin.”
Başkan Aksun, tüm öğrencilerin ve İslam âleminin Kurban Bayramı’nı şimdiden tebrik ederek, bayramların birliğe, kardeşliğe ve ortak değerlere güç katmasını temenni etti.