SON DAKİKA
hava
Google News

Başkan KABADAYI OSB’de İncelemelerde Bulundu

Son Güncelleme :

15 Ocak 2026 - 10:49

/ 70 views kez okundu.
reklam
Başkan KABADAYI OSB’de İncelemelerde Bulundu
reklam

AK Parti Erzincan İl Başkanı Alpay KABADAYI, Erzincan Organize Sanayi Bölgesi’ni (OSB) ziyaret ederek bölgede faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarında incelemelerde bulundu.

AK Parti Erzincan İl Başkanı Alpay KABADAYI, Erzincan Organize Sanayi Bölgesi’ni (OSB) ziyaret ederek bölgede faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarında incelemelerde bulundu. Ziyaret kapsamında üretim tesislerini gezen KABADAYI, sanayiciler ve çalışanlarla bir araya gelerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan KABADAYI, OSB ziyaretinde Tekstil işletme sahibi Adnan Bey, pencere üreticileri Yusuf DÜNDAR ve Şahin Bey, Mozaik işletme sahibi Faik KEFLİOĞLU ile Çimento yetkilisi Levent ŞAFAKYILDIZI’nı ziyaret etti. Üretim süreçlerini yerinde inceleyen KABADAYI, sanayicilerin taleplerini ve önerilerini dinledi.

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Alpay KABADAYI, Erzincan Organize Sanayi Bölgesi’nin şehrin ekonomik gelişimi açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak,

“Organize Sanayi Bölgemizde faaliyet gösteren üreticilerimizi ziyaret ederek; emeğin, alın terinin ve yerli üretimin gücüne bir kez daha yerinde şahit olduk. Sanayicimizin azmi, çalışanlarımızın gayreti ve devletimizin desteğiyle güçlü ekonomi, güçlü Türkiye hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz.” ifadelerini kullandı.

KABADAYI, üretim yapan, istihdam sağlayan ve ülke ekonomisine katkı sunan tüm sanayicilere ve emekçilere teşekkür ederek, “Birlikte üretiyor, birlikte büyüyoruz.” dedi.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.