Gündem24

BAŞKAN ÖZARSLAN: “KINALI KUZULARIN CANIYLA, KANIYLA ANALARINA VERDİĞİ HEDİYENİN ADIDIR, CUMHURİYET”

224 views
29 Ekim 2024 - 15:58
BAŞKAN ÖZARSLAN: “KINALI KUZULARIN CANIYLA, KANIYLA ANALARINA VERDİĞİ HEDİYENİN ADIDIR, CUMHURİYET”

Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan İl Başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebi ile bir kutlama mesajı yayımladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan İl Başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebi ile bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Özarslan mesajında şu ifadelere yer verdi; “Cumhuriyetimizin 101. yılını gururla ve coşkuyla kutladığımız bu özel günde, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu toprakları bizlere vatan yapan tüm kahramanlarımızı minnetle ve rahmetle anıyoruz. Bin bir zorluklarla verilen bağımsızlık mücadelesi, amansız acımasız saldırılara karşı verilen topyekûn mücadelenin adıdır Cumhuriyet, Kınalı kuzuların canıyla, kanıyla Analarına verdiği hediyenin adıdır Cumhuriyet, Bugün Dünyanın sahibi olduğunu düşünen Ülkelere başkaldırının adıdır Cumhuriyet, Yaklaşık 200 milyon Türk’ün ve 2 Milyar Müslümanın umududur Cumhuriyet.

Cumhuriyetimizin 101. Yıl dönümü kutlu olsun.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.