
Erzincan İl Müftülüğü’nün “Şehirlerin Kalbi Camilerde Buluşalım” projesi kapsamında Kasım ayı Cami-Çocuk Buluşması, Bilal-i Habeşi Camii’nde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.
Erzincan İl Müftülüğü’nün “Şehirlerin Kalbi Camilerde Buluşalım” projesi kapsamında Kasım ayı Cami-Çocuk Buluşması, Bilal-i Habeşi Camii’nde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Programa, Bilal-i Habeşi Kur’an Kursu 4-6 yaş grubu öğrencileri ile aileleri katıldı.
Etkinliğe iştirak eden İl Müftü Yardımcısı Medet ŞAHİN, minik öğrencilerle yakından ilgilenerek onlara çeşitli hediyeler takdim etti. ŞAHİN, velilere hitaben yaptığı konuşmada cami eğitiminin, cemaat bilincinin ve erken yaşta verilen dini eğitimin önemine değindi. Çocuklarını 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarına yönlendiren ailelere teşekkür eden ŞAHİN, bu buluşmaların çocukların manevi gelişimine önemli katkılar sağladığını vurguladı.

Programda ayrıca İl Müftülüğü Uzman Vaizi Aydın ÖÇALAN ile Din Hizmetleri ve Eğitim Hizmetleri Uzmanları da hazır bulundu. Öğrenciler ve aileleriyle yakından ilgilenen görevliler, çocukların camiyle tanışmasını sağlayan bu tür etkinliklerin sürdürüleceğini ifade etti.


