SON DAKİKA
hava
Google News

EBYÜ HUKUK FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI

Son Güncelleme :

26 Haziran 2025 - 11:26

/ 73 views kez okundu.
reklam
EBYÜ HUKUK FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI
reklam

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından 2024-2025 Akademik Yılı, mezun öğrencileri için mezuniyet töreni yapıldı.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından 2024-2025 Akademik Yılı, mezun öğrencileri için mezuniyet töreni yapıldı. Hukuk Fakültesi yerleşkesinde yapılan törene Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. Âdem Başıbüyük, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Döner, üniversitemiz öğretim elemanları, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan mezuniyet töreni, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Döner ve üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. A. Ercan Ekinci’nin günün anlam ve önemine dair konuşmalarıyla devam etti. Ardından dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri ve plaketleri takdim edildi. Bölüm birincisi Senem Aksoy’a, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, bölüm ikincisi Cemal Özdaş’a Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Âdem Başıbüyük, bölüm üçüncüsü Ayşe Elif Buyruk’a ise Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Döner plaket takdimini yaptı. Tören, öğrencilerin kep atması ile sona erdi.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.