Erzincan’da bir fırında üretilen ekmeklerin açık havada soğutulması tepkilere neden oluyor. Fırından çıktıktan sonra açık havaya çıkarılan ve soğuması beklenen ekmekler rüzgâr ve toz gibi etkenlerden olumsuz etkilenerek insan sağlığı için tehlike oluşturuyor.
Erzincan’da bir fırında üretilen ekmeklerin açık havada soğutulması tepkilere neden oluyor. Fırından çıktıktan sonra açık havaya çıkarılan ve soğuması beklenen ekmekler rüzgâr ve toz gibi etkenlerden olumsuz etkilenerek insan sağlığı için tehlike oluşturuyor.
Sıcak ekmeğin poşetlendiği fırında soğutulması için özel alan oluşturulması gerektiğini ifade eden vatandaşlar, uygulanan yöntemin insan sağlığı için zararlı olduğunu ifade ederek tedbir alınmasını istediler.