SON DAKİKA
hava
Google News

ERZİNCAN AK PARTİ KADIN KOLLARI, “ULUSLARARASI YEREL YÖNETİMLERDE KADIN ZİRVESİ”NDE YERİNİ ALDI

Son Güncelleme :

05 Aralık 2025 - 15:18

/ 93 views kez okundu.
reklam
ERZİNCAN AK PARTİ KADIN KOLLARI, “ULUSLARARASI YEREL YÖNETİMLERDE KADIN ZİRVESİ”NDE YERİNİ ALDI
reklam

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Av. Rahşan KÜLÜNK, önceki dönem İl Kadın Kolları Başkanı ve AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Gülseren NARBAY ile Yerel Yönetimler Birim Başkanı Neşegül ŞİLTU, kadınlara seçme ve seçilme hakkı tanınmasının 91. yıl dönümünde gerçekleştirilen anlamlı programa katılım sağladı.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Av. Rahşan KÜLÜNK, önceki dönem İl Kadın Kolları Başkanı ve AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Gülseren NARBAY ile Yerel Yönetimler Birim Başkanı Neşegül ŞİLTU, kadınlara seçme ve seçilme hakkı tanınmasının 91. yıl dönümünde gerçekleştirilen anlamlı programa katılım sağladı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın teşrifleriyle startı verilen “Uluslararası Yerel Yönetimlerde Kadın Zirvesi”, geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Erzincan heyeti de zirvede yer alarak kadınların siyasetteki temsili ve yerel yönetimlerde etkinliği üzerine düzenlenen oturumları takip etti.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.