SON DAKİKA
hava
Google News

ERZİNCAN TOPLU SERA BÖLGESİ ÇALIŞMALARI MASAYA YATIRILDI

Son Güncelleme :

27 Haziran 2025 - 14:29

/ 96 views kez okundu.
reklam
ERZİNCAN TOPLU SERA BÖLGESİ ÇALIŞMALARI MASAYA YATIRILDI
reklam

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu başkanlığında, Belediye Başkanı Bekir Aksun, vali yardımcıları ve ilgili birim amirlerinin katılımıyla Erzincan Toplu Sera Bölgesi Çalışmaları konulu toplantı gerçekleştirildi.

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu başkanlığında, Belediye Başkanı Bekir Aksun, vali yardımcıları ve ilgili birim amirlerinin katılımıyla Erzincan Toplu Sera Bölgesi Çalışmaları konulu toplantı gerçekleştirildi. Valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıda, toplu sera bölgesinde yürütülen çalışmalarda gelinen son durum değerlendirildi. İlgili kurum temsilcileri tarafından yapılan sunumlarda, alandaki gelişmeler ve devam eden süreçler hakkında detaylı bilgiler verildi.

Seracılığın Erzincan için önemini vurgulayan Vali Hamza Aydoğdu, ilgili birimlerin birbirleriyle koordineli bir şekilde çalışmalarını ve yapılan çalışmaların titizlikle takip edilmesi talimatını verdi.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.