SON DAKİKA
hava
Google News

Erzincan’da Ayılar Uyandı: Kızlar Kalesi’nde Dikkat Çeken Görüntü

Son Güncelleme :

10 Nisan 2026 - 14:09

/ 85 views kez okundu.
reklam
Erzincan’da Ayılar Uyandı: Kızlar Kalesi’nde Dikkat Çeken Görüntü
reklam

Erzincan’da baharın kendini hissettirmesiyle birlikte doğa da uyanmaya başladı. Kentte kış uykusundan çıkan ayılar, bir kepçe operatörü tarafından görüntülendi. O anlar, doğanın vahşi yüzünü bir kez daha gözler önüne serdi.

Erzincan’da baharın kendini hissettirmesiyle birlikte doğa da uyanmaya başladı. Kentte kış uykusundan çıkan ayılar, bir kepçe operatörü tarafından görüntülendi. O anlar, doğanın vahşi yüzünü bir kez daha gözler önüne serdi. Olay, Erzincan’da bulunan Kızlar Kalesi mevkiinde meydana geldi. Bölgede çalışma yapan kepçe operatörü, dağlık alanda hareketlilik fark edince cep telefonuna sarıldı. Kısa süre sonra kış uykusundan uyanan ayıları fark eden operatör, o anları kayda aldı.

Görüntülerde, birden fazla ayının yamaçta dolaştığı ve çevreyi kontrol ettiği görülüyor. Uzun süren kış uykusunun ardından yiyecek arayışına çıktıkları değerlendirilen ayıların, zaman zaman birbirleriyle etkileşim kurduğu da dikkat çekti.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.