
Asayiş Daire Başkanlığı koordinesinde, Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli tarafından yürütülen ÇOGEP “Hep Birlikte Aileyiz” projesi kapsamında önemli bir sosyal sorumluluk faaliyeti daha hayata geçirildi.
Asayiş Daire Başkanlığı koordinesinde, Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli tarafından yürütülen ÇOGEP “Hep Birlikte Aileyiz” projesi kapsamında önemli bir sosyal sorumluluk faaliyeti daha hayata geçirildi. Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla Göktürk İlkokulu’nda öğrenim gören 20 öğrenciye, sosyalleşmelerine ve topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerine katkı sunmak amacıyla tekvando kursu açıldı.

Proje kapsamında öğrencilerin spora yönlendirilmesi hedeflenirken, kurs için gerekli olan tekvando kıyafetleri de temin edilerek çocuklara hediye edildi. Kıyafetlerin dağıtımının ardından tekvando kursu resmi olarak başlatıldı.

