SON DAKİKA
hava
Google News

Kemah’ta Kar Mesaisi: Ekipler 7/24 Sahada

Son Güncelleme :

27 Şubat 2026 - 12:15

/ 68 views kez okundu.
reklam
Kemah’ta Kar Mesaisi: Ekipler 7/24 Sahada
reklam

Erzincan’ın tarihi ilçesi Kemah’ta etkili olan yoğun kar yağışı, ilçeyi beyaz örtüyle kapladı. Kartpostallık manzaralar oluşurken, belediye ekipleri ulaşımda aksama yaşanmaması için karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Erzincan’ın tarihi ilçesi Kemah’ta etkili olan yoğun kar yağışı, ilçeyi beyaz örtüyle kapladı. Kartpostallık manzaralar oluşurken, belediye ekipleri ulaşımda aksama yaşanmaması için karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kemah Belediyesi’nden yapılan açıklamada, ilçe genelinde özellikle ana arterler, mahalle yolları ve kamu kurumlarına ulaşımı sağlayan güzergâhlarda kar küreme ve tuzlama çalışmalarının yoğun şekilde devam ettiği bildirildi.

Kemah Belediye Başkanı Cevdet BAYRAM yaptığı paylaşımda, kar yağışının ilçeye ayrı bir güzellik kattığını belirterek, vatandaşların günlük yaşamının olumsuz etkilenmemesi adına ekiplerin 7 gün 24 saat sahada görev yaptığını ifade etti.

Yetkililer, özellikle gece saatlerinde artan buzlanma riskine karşı sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı. İlçede ulaşımın güvenli şekilde sağlanması için çalışmaların aralıksız süreceği kaydedildi.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.