

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya katıldı.
AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya katıldı. Doğu Anadolu Bölgesi milletvekillerinin yer aldığı buluşmada, bölgeye yönelik ekonomik ve sosyal konular ele alındı.
DOĞUSAN FABRİKASI GÜNDEMDEYDİ
Toplantıda, Erzincan için stratejik öneme sahip olan DOĞUSAN Boru ve Kiremit Fabrikası konusu gündeme taşındı. Süleyman Karaman, fabrikanın geleceği ve yeniden üretime kazandırılması için gerekli adımların atılması gerektiğini vurguladı.
EMEKLİLERİN SORUNLARI VE TALEPLER DİLE GETİRİLDİ
Erzincan Milletvekili Karaman, emeklilerin yaşam koşullarının iyileştirilmesi yönündeki talepleri Bakan Şimşek’e iletti. Sosyal adaletin güçlendirilmesi ve emekli vatandaşların refah düzeyinin artırılması adına çözüm önerileri sunuldu.
SULAMA PROJELERİNE ÖDENEK TALEBİ
Tarımın Erzincan’daki yaşamsal rolüne dikkat çeken Karaman, sulama projelerine daha fazla kaynak ayrılması gerektiğini ifade etti. Verimli tarım arazilerinin değerlendirilmesi ve üreticilerin desteklenmesi adına yapılan bu çağrı, bölge çiftçisi adına önemli bir adım oldu.
ERZİNCAN İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM
Toplantının ardından değerlendirmede bulunan Süleyman Karaman, Erzincan’ın her alanda gelişmesi için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.