SON DAKİKA
hava
Google News

MÜDÜR DEMİRCİ 65 YILDIR EVLİ OLAN ÇİFTİ ZİYARET ETTİ

Son Güncelleme :

21 Şubat 2025 - 14:25

/ 231 views kez okundu.
reklam
MÜDÜR DEMİRCİ 65 YILDIR EVLİ OLAN ÇİFTİ ZİYARET ETTİ
reklam

Aile ve Sosyal Hizmetler Erzincan İl Müdürü Serdar Demirci, evliliklerinde 65. yılı geride bırakan ve bu süre boyunca birbirlerine olan sevgi ve saygılarını hiç yitirmeden, bağlılıklarını da ilk günkü heyecanla sürdüren Özcan ailesini 2025 Aile Yılı kapsamında ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Erzincan İl Müdürü Serdar Demirci, evliliklerinde 65. yılı geride bırakan ve bu süre boyunca birbirlerine olan sevgi ve saygılarını hiç yitirmeden, bağlılıklarını da ilk günkü heyecanla sürdüren Özcan ailesini 2025 Aile Yılı kapsamında ziyaret etti. Ziyarette Bakan Göktaş’ın ve Vali Aydoğdu’nun selamlarını ileterek Özcan ailesi ile sohbet gerçekleştiren İl Müdürü Serdar Demirci ailenin gerçek bir zenginlik ve huzur kaynağı olduğunu ifade ederek birbirlerine ve evlatlarına olan sevgiyi her an hisseden ve hissettiren Özcan ailesine bir ömür mutluluklar diledi.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.