
Otlukbeli Belediye Başkanı Yusuf TEKTAŞ, İstanbul Otlukbeli Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nde gerçekleşen yönetim değişimine ilişkin açıklamalarda bulundu. Başkan TEKTAŞ, dernekte yaşanan bayrak değişiminin birlik ve beraberliği daha da güçlendireceğine inandığını ifade etti.
Otlukbeli Belediye Başkanı Yusuf TEKTAŞ, İstanbul Otlukbeli Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nde gerçekleşen yönetim değişimine ilişkin açıklamalarda bulundu. Başkan TEKTAŞ, dernekte yaşanan bayrak değişiminin birlik ve beraberliği daha da güçlendireceğine inandığını ifade etti. Görev süresi boyunca önemli çalışmalara imza atan eski başkan Sadreddin KIRAN ve yönetimine teşekkür eden TEKTAŞ, “Bugüne kadar büyük bir gayretle görev yapan, birliğimiz için emek veren Sadreddin KIRAN başkanımıza ve yönetimine şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum” dedi.
Yeni başkan Süleyman ŞİMŞEK ve yönetim kurulunu da tebrik eden TEKTAŞ, Otlukbeli için atılacak her adımda belediye olarak destek vermeye devam edeceklerini vurguladı. TEKTAŞ, “Ortak paydamız Otlukbeli için üretilecek her projede belediye başkanı olarak dernek yönetimimizin her zaman yanındayız. El birliğiyle, gönül birliğiyle hemşehrilerimize en güzel hizmetleri ulaştırmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Açıklamasında yeni yönetime başarı dileklerini de ileten TEKTAŞ, “Rabbim Süleyman Başkanımızın ve ekibinin yolunu açık, başarılarını daim eylesin. Yeni dönemin tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

