SON DAKİKA
hava
Google News

OTLUKBELİ’NDE KÖY YOLLARINA BAHAR DOKUNUŞU

Son Güncelleme :

07 Mayıs 2025 - 13:55

/ 126 views kez okundu.
reklam
OTLUKBELİ’NDE KÖY YOLLARINA BAHAR DOKUNUŞU
reklam

Erzincan İl Özel İdaresi ekipleri, kış mevsiminin ardından köy yollarında meydana gelen bozulmaları gidermek için harekete geçti.

Erzincan İl Özel İdaresi ekipleri, kış mevsiminin ardından köy yollarında meydana gelen bozulmaları gidermek için harekete geçti. Kardan ve aşırı yağıştan etkilenen köy yollarında zemin iyileştirme ve tamirat çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Otlukbeli Kaymakamı İbrahim Gökçe, sahada yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek İl Özel İdaresi ekiplerinden bilgi aldı. Çalışma arkadaşlarına kolaylıklar dileyen Kaymakam Gökçe, kırsal kesimde yaşam kalitesinin artırılması adına yapılan her çalışmanın büyük önem taşıdığını vurguladı.

Köy yollarının ulaşım güvenliği açısından büyük önem taşıdığına dikkat çeken yetkililer, vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için onarım ve iyileştirme faaliyetlerinin titizlikle sürdürüldüğünü belirtti.

Daha yaşanabilir bir Otlukbeli için çalışmalarını sürdüren ekipler, bölge halkının ulaşımını kolaylaştıracak düzenlemeleri mevsim şartlarına uygun şekilde tamamlamayı hedefliyor.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.