

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, “Halk Günü” buluşmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek, onların sorun ve taleplerini doğrudan dinledi.
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, “Halk Günü” buluşmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek, onların sorun ve taleplerini doğrudan dinledi. İl Halk Kütüphanesi toplantı salonunda gerçekleştirilen programda, Vali Aydoğdu 44 Erzincanlı vatandaşı birebir dinleyerek kendisine iletilen istek, şikâyet ve önerilere büyük bir hassasiyetle yaklaştı. Vatandaşların taleplerinin çözümü noktasında ilgili birim amirlerine gerekli talimatları veren Vali Aydoğdu, devletin şefkat elini her vatandaşın yanında hissettirmeye devam edeceklerini vurguladı.
Eğitimden sağlığa, altyapıdan sosyal yardımlara ve iş taleplerine kadar pek çok konuda taleplerini Vali Aydoğdu’ya iletme fırsatı bulan vatandaşlar, halk günü buluşmaları ile sorunlarını ve taleplerini bire bir ve yüz yüze Vali Aydoğdu’ya aktardıklarını belirterek memnuniyetlerini dile getirdiler.