SON DAKİKA
hava
Google News

VALİ AYDOĞDU’DAN TÜRKİYE DİYANET VAKFI’NIN KURBAN ORGANİZASYONUNA DESTEK

Son Güncelleme :

15 Mayıs 2025 - 13:39

/ 211 views kez okundu.
reklam
VALİ AYDOĞDU’DAN TÜRKİYE DİYANET VAKFI’NIN KURBAN ORGANİZASYONUNA DESTEK
reklam

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı’nın ortaklaşa yürüttüğü “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” temalı vekâletle kurban organizasyonuna destek verdi.

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı’nın ortaklaşa yürüttüğü “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” temalı vekâletle kurban organizasyonuna destek verdi. Vali Aydoğdu, 2025 yılı için kurban vekâletini Türkiye Diyanet Vakfı Erzincan Şubesi’ne teslim etti. Gerçekleştirilen ziyarette, İl Müftü Vekili Medet Şahin, vekâletle kurban organizasyonunun detayları ve il genelinde sürdürülen hazırlıklar hakkında Vali Aydoğdu’ya bilgi sundu. Türkiye Diyanet Vakfı’nın her yıl yürüttüğü bu kampanyanın, ihtiyaç sahiplerine ulaşmada büyük bir dayanışma örneği sergilediği vurgulandı.

Vali Aydoğdu, vekâlet belgesini Türkiye Diyanet Vakfı Erzincan Şubesi yetkililerine teslim ederek kurbanını bağışladı.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.