DOLAR 32,5788 % 0.18
EURO 34,9248 % 0.69
GRAM ALTIN 2.441,33 % 0,35
ÇEYREK A. 3.991,57 % 0,35
BITCOIN 66.699,99 0.908
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Google News

2021 YUNUS EMRE VE TÜRKÇE YILI ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Son Güncelleme :

02 Aralık 2021 - 10:26

/ 261 views kez okundu.
reklam
2021 YUNUS EMRE VE TÜRKÇE YILI ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR
reklam

“2021 Yunus Emre ve Türkçe Yılı” etkinlikleri kapsamında TOBB Binali Yıldırım Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu “Bizim Yunus” adlı anma programı düzenlendi.

“2021 Yunus Emre ve Türkçe Yılı” etkinlikleri kapsamında TOBB Binali Yıldırım Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu “Bizim Yunus” adlı anma programı düzenlendi. Programa, Vali Mehmet MAKAS ve eşi Elif MAKAS, Belediye Başkanı Bekir AKSUN ve eşi Ürküş AKSUN, İl merkezindeki ortaokul ve liselerde öğrenim gören çok sayıda öğrenci ve öğrenci velisi katıldı. Müftülük Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programda; Kur’an-ı Kerim Tilaveti, “Bizim Yunus”  oratoryosu, ilahi dinletisi ve “Yunus, İlahi Aşka Yolculuk” isimli tiyatro gösterisi yer aldı. Program etkinliğine teşrif eden hanımefendilere hediye takdimi ve il düzeyinde yapılan çeşitli yarışmalarda derece elde eden öğrenciler için ödül töreni yapıldı. Program sonunda öğrencilere Yunus Emre’yi tanıtıcı kitap ayraçları hediye edildi.

TOBB Binali Yıldırım Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi idarecileri, programa katılımlarından dolayı Elif MAKAS’a, Ürküş AKSUN’a, etkinliğin her safhasında sundukları maddi ve manevi destekten dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Aziz GÜN’e, emeği geçen öğretmenlere, öğrencilere ve katılımcılara teşekkür edildi.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.