DOLAR 32,4653 % -0.07
EURO 34,8418 % -0.38
GRAM ALTIN 2.453,47 % 0,71
ÇEYREK A. 4.011,43 % 0,71
BITCOIN 64.068,76 1.49
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

2022 YILI PROGRAM VE HEDEFLER DEĞERLENDİRİLDİ

Son Güncelleme :

23 Nisan 2022 - 15:26

/ 218 views kez okundu.
reklam
2022 YILI PROGRAM VE HEDEFLER DEĞERLENDİRİLDİ
reklam

Erzurum Bölge Müdürü Oktay Ayatay başkanlığında Bölge Müdürlüğüne bağlı şube, işletme müdürlerinin katılımıyla 2022 yılı faaliyet ve gerçekleşmelerin değerlendirildiği bir toplantı yapıldı.

Erzurum Bölge Müdürü Oktay Ayatay başkanlığında Bölge Müdürlüğüne bağlı şube, işletme müdürlerinin katılımıyla 2022 yılı faaliyet ve gerçekleşmelerin değerlendirildiği bir toplantı yapıldı. Toplantıya ayrıca Etüt Proje Başmühendisi ve Orman Fidanlık Müdürü Yaşar Öztaş’da katıldı. Eğitim Merkezinde düzenlenen toplantın açılış bir konuşmasını yapan Bölge Müdürümüz Oktay Ayatay şu ifadelere yer verdi;

“Genel Müdürlüğümüzün program hedefleri doğrultusunda Bölgemiz ormanlarını daha iyi korumak, geliştirmek ve ormancılık hizmetlerini sürdürebilir bir şekilde yürütmek üzere hazırlanmış olan bütçe programlarının gerçekleşmesinde her kademede çalışan personelin özverili çalışması önem arz etmektedir. Piyasa taleplerine ve standardizasyona uygun çalışarak müşteri memnuniyetine öncelik vereceğiz. Yangın sezonundan önce koruma makinalarının (dozer, greyder, ekskavatör, kepçe, arazöz ) revizyon bakımlarının yapılması ve bütün makinelerin faal hale getirilmesi sağlanmalıdır.

Başta kendimiz olmak üzere mesai saatlerine, sonra mahiyetimizde arkadaşların mesailerinin takibi, kontörlü, giyim kuşamı, devlet memuru vakarına uygun olacak resmi elbise ile kendimizi değil 183 yıllık bir kurumu temsil ediyoruz.”

2022 yılı program ve hedeflerin değerlendirildiği toplantıda, her İşletme Müdürü kendi birimiyle ilgili çalışmaların son durumunu, ay ve yılsonu hedeflerini aktardı. Aralarında Erzincan Şube Müdürü Tekin Işık’ın da hazır bulunduğu Şube Müdürleri ise kendi birimi ile ilgili konularda değerlendirme yaptı. 2022 yılı faaliyetleri gerçekleştirilirken karşılaşılan sorunlar ve eksiklikler değerlendirilerek tespit edilen eksikliklerin giderilmesi hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Ardından genel değerlendirme yapılarak yılsonu hedeflerine ulaşabilmek için alınması gereken önlemler görüşüldü.

Toplantı, Bölge Müdürü Oktay Ayatay’ın 2022 yılı işlerin ve programların hiçbir aksaklığa sebebiyet verilmeden zamanında yapılması ve belirtilen eksikliklerin en kısa sürede giderilmesi konularında tüm birimlere verdiği talimatlarla sona erdi.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.