DOLAR 32,3973 % 0.21
EURO 35,1058 % -0.02
GRAM ALTIN 2.326,32 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,53 % 0,25
BITCOIN 2.308.556 0.325
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Google News

2022 YILI ZEKÂT BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Son Güncelleme :

03 Mart 2022 - 10:26

/ 179 views kez okundu.
reklam
2022 YILI ZEKÂT BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
reklam

2022 yılı Zekât Bilgilendirme Toplantısı, Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müftüsü Yakup Öztürk’ün katılımıyla İl Müftülüğü Konferans Salonunda yapıldı.

2022 yılı Zekât Bilgilendirme Toplantısı, Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müftüsü Yakup Öztürk’ün katılımıyla İl Müftülüğü Konferans Salonunda yapıldı. Muhtaç olanı gözetmeyi seven hayırsever vatandaşların zekâtlarını yurt içinde ve yurt dışında olabildiğince geniş kitlelere ulaştırmak için zekâtın sadece Ramazan ayına mahsus değil, yıl boyunca etkin ve güvenilir bir şekilde toplanmasını sağlamak, vatandaşlarda ve İslam dünyasında zekât farkındalığının ve zekât kültürünün yaygınlaşmasına katkıda bulunmak amacıyla Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) işbirliği ile “Kardeşliğimiz Zekatla Bereketlensin” projesi başlatıldı. Bu amaçla Erzincan İl Müftülüğü Konferans salonunda Zekât Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.

Toplantı, Terzibaba Camii İmam Hatibi Yunus Emre Kılıç’ın Kur’ân-ı Kerim tilaveti ve İl Müftüsü Burhan Çakır’ın açılış konuşmasıyla başladı. Ardından sunum yapmak üzere kürsüye gelen Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müftüsü Yakup Öztürk burada yaptığı konuşmada “Kardeşliğimiz Zekatla Bereketlensin” projesinin önemine değindi. Öztürk ayrıca geçmiş yıllarda TDV aracılığı ile toplanan zekatların kullanıldığı hizmetlerle ilgili bilgileri sunum eşliğinde paylaştı. Toplantıya İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, Şube Müdürleri, Müftülük personeli ve  Zekat Hizmetleri Koordinatörleri katılım sağladı.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.