DOLAR 32,2234 % -0.11
EURO 34,9331 % 0.17
GRAM ALTIN 2.444,47 % 0,49
ÇEYREK A. 3.996,71 % 0,49
BITCOIN 61.010,00 0.264
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

2023 TÜBİTAK PROJE BİLGİLENDİRMELERİ BAŞLADI

Son Güncelleme :

24 Ekim 2022 - 12:22

/ 246 views kez okundu.
reklam
2023 TÜBİTAK PROJE BİLGİLENDİRMELERİ BAŞLADI
reklam

2023 Yılı TÜBİTAK Proje Yarışmaları “Süreç Bilgilendirme ve Eğitim Seminerleri” çalışmalarının ilki Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü merkeze bağlı lise ve ortaokul okul müdürleri ile okul TÜBİTAK temsilcilerine yönelik gerçekleştirildi.

2023 Yılı TÜBİTAK Proje Yarışmaları “Süreç Bilgilendirme ve Eğitim Seminerleri” çalışmalarının ilki Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü merkeze bağlı lise ve ortaokul okul müdürleri ile okul TÜBİTAK temsilcilerine yönelik gerçekleştirildi. Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü TÜBİTAK İl Programları Koordinatörlüğünde yapılan bilgilendirme seminerine İl Millî Eğitim Müdürü Aziz GÜN, Strateji Geliştirme Şube Müdürü Hüseyin EROL, TÜBİTAK İl Koordinatörü Adnan Erhayat FIRAT, merkeze bağlı ortaokul ve lise türündeki okul müdürleri ile okul TÜBİTAK temsilcileri katılım sağladı.

21 Ekim 2022 Cuma günü saat 16.00’da Erzincan İl Millî Eğitim Müdürlüğü Konferans salonunda yapılan eğitim semineri yaklaşık 1 saat süren, seminere ilişkin İl Millî Eğitim Müdürü Aziz GÜN şu ifadelere yer verdi:

“TÜBİTAK Bilim Toplum İle Bilim Adamı Destekleme programlarına yönelik okullarımızda yapacağımız çalışmalarımızda, öğrencilerimize bilimsel çalışma ve düşünme metotları ile nasıl proje yapılacağının bilgisini vermeliyiz. Öğrencilerimizin derslerde edindikleri kazanımlarının tamamının TÜBİTAK projelerinde yer aldığını gerek pratik gerek uygulamalı olarak yapılacak tüm etkinliklerde göstermeliyiz. Dijital dönüşüm ve teknoloji kullanımının her aşamasının önemli olduğu bu günlerde öğrencilerimizin modern çağın sanayi devrimine geç kalmaması adına hep birlikte çok büyük gayret göstermemiz gerekmektedir. Bu sürecin başta genç dimağlarımıza sonra da tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını dilerim.”

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.