DOLAR 32,2385 % -0.03
EURO 34,8430 % 0.4
GRAM ALTIN 2.414,24 % 0,88
ÇEYREK A. 3.947,29 % 0,88
BITCOIN 62.028,23 -0.576
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Google News

2023 YILI 3. İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Son Güncelleme :

18 Temmuz 2023 - 15:29

/ 121 views kez okundu.
reklam
2023 YILI 3. İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI DÜZENLENDİ
reklam

2023 yılı 3. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Erzincan Valisi Mehmet MAKAS başkanlığında İl kamu ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla düzenlendi. AFAD İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen toplantıda İl genelinde yürütülmekte olan yatırımlara ait veriler ve ekonomik göstergelere ilişkin yapılan sunumlar üzerinden değerlendirmelerde bulunuldu.

2023 yılı 3. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Erzincan Valisi Mehmet MAKAS başkanlığında İl kamu ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla düzenlendi. AFAD İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen toplantıda İl genelinde yürütülmekte olan yatırımlara ait veriler ve ekonomik göstergelere ilişkin yapılan sunumlar üzerinden değerlendirmelerde bulunuldu. Toplantıya Vali Mehmet MAKAS’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı İkram Çamur, EBYÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercan EKİNCİ, Vali Yardımcısı Ömer ÖZBAY, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hakan DEDEBAĞI, ilçe kaymakamları, belediye başkanları, yatırımcı kurum ve kuruluşların bölge temsilcileri ve il müdürleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Mehmet MAKAS, Erzincan’ın her yönden kalkınması, gelişmesi, vatandaşların refahı için 2023 yılında yapılacak olan çalışmalar nedeniyle yatırımcı kurumların il ve bölge temsilcilerine teşekkür etti.

Toplantıda yatırımcı kuruluşların yöneticileri tarafından İl genelinde yürütülen çalışma ve projeler hakkında sunum eşliğinde bilgiler verilerek, koordinasyonu gerektiren konularda ilgili birim yöneticileri ile fikir alışverişinde bulunuldu.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.