DOLAR 32,2639 % 0.01
EURO 34,6976 % -0.06
GRAM ALTIN 2.399,95 % -0,02
ÇEYREK A. 3.923,91 % -0,02
BITCOIN 62.275,86 -1.999
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

2023 YILI ERZİNCAN TAKVİMİ

Son Güncelleme :

16 Eylül 2022 - 15:35

/ 394 views kez okundu.
reklam
2023 YILI ERZİNCAN TAKVİMİ
reklam

Erzincan Barosu 2023 yılı takviminin de Erzincan’ın görülmeye değer mekânlarına yer ayırarak farkındalık oluşturdu. Takvimde Erzincan’ın doğal güzelliklerini, tarihi ve kültürel miraslarını gösteren fotoğraflar ile hazırlanan listeye sığmayan bir dünya mekânlar bulunuyor.

Erzincan Barosu 2023 yılı takviminin de Erzincan’ın görülmeye değer mekânlarına yer ayırarak farkındalık oluşturdu. Takvimde Erzincan’ın doğal güzelliklerini, tarihi ve kültürel miraslarını gösteren fotoğraflar ile hazırlanan listeye sığmayan bir dünya mekânlar bulunuyor. Erzincan Barosu 2023 takviminde Otlukbeli Gölü, Kemah Soğuk Sular, Tercan Abrenk Dikilitaş ve Abrenk Kilisesi, Tercan Konarlı Şelalesi, Refahiye Dumanlı Yaylası, Munzur Dağları, Ergan Dağı-Kış, Ergan Dağı-Gece, Şehir Fotoğrafı-Gece, Erzincan Doğa Sporları, Ekşisu Mesire Alanı, Ekşisu-Sultan Sazlığı, Girlevik Şelalesi-Yaz, Girlevik Şelalesi-Kış, Kemaliye Evleri, Kemaliye Karanlık Kanyon, Erzincan Tulum Peyniri, Kete ve Cimin Üzümü, Çayırlı Esence (Yedi Göller), İliç-Doğu Ekspresi, Şehir Fotoğrafı-Gündüz, Kemah Sultan Melik Türbesi, Kemah Beşikli Ardos Gölü, Terzibaba Türbesi ve Keşiş Dağları Atatürk Portresi.

“Ülkemizin gelişmesi ve refah düzeyinin artması için Turizmin ne kadar önemli olduğunu hep söyler ve tartışırız.  Tüketim alışkanlığının arttığı ve üretimin azaldığı ülkemizde, etkin olarak kullanılması gereken en önemli çalışmalardan birisi şehirlerimizin doğal ve kültürel güzelliklerini ön plana çıkartmaktır.” diyen Erzincan Barosu Başkanı Av. Adem Aktürk ayrıca 2023 yılının hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.