DOLAR 32,3520 % 0.28
EURO 34,7798 % 0.17
GRAM ALTIN 2.402,30 % 0,08
ÇEYREK A. 3.927,77 % 0,08
BITCOIN 62.265,93 -2.239
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Google News

4006-TÜBİTAK BİLİM FUARLARI AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

Son Güncelleme :

09 Aralık 2023 - 8:29

/ 111 views kez okundu.
reklam
4006-TÜBİTAK BİLİM FUARLARI AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ
reklam

Bilim ve Sanat Merkezi BİLSEM ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen 4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı Erzincan BİLSEM’de İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer KARTAL’ın katılımıyla gerçekleşti.

Bilim ve Sanat Merkezi BİLSEM ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen 4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı Erzincan BİLSEM’de İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer KARTAL’ın katılımıyla gerçekleşti. Milli Teknoloji Hamlesi çerçevesinde ülkede emin adımlarla ilerlenen bilim ve teknoloji yolculuğunda geleceğin teminatı gençlerin bilimsel proje hazırlama ve sunma deneyimlerini geliştirmek amacıyla gerçekleştirilen programın 10. Dönemi yapıldı.

Programla, 5. ve 12. sınıf öğrencilerinin, ülkemizin öncelikleri ayrıca bilim ve teknolojideki yönelimleri doğrultusunda belirlenen tematik konularda hazırladıkları projeler sergilendi. Proje kapsamında 3 tematik alan, 3 temel alan olmak üzere 20 projenin tamamı sergilendi. Erzincan Bilim ve Sanat Merkezinde yapılan fuarda 9 öğretmen ve 47 öğrenci görev aldı. İl Millî Eğitim Müdürü Hacı Ömer KARTAL’ın açılışını yaptığı Bilim fuarına, idareciler, kurum ve kuruluş temsilcileri, veliler, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Açılış kurdelesinin protokol üyelerince kesilmesinin ardından fuar alanını gezen katılımcılar hazırlanan çalışmalardan memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. İl Millî Eğitim Müdürü Hacı Ömer KARTAL, çeşitli alanlarda proje çalışmaları yapan öğrencilere ve proje koordinatör öğretmenlere çalışmalarından ve kurum proje kültürümüze katkılarından dolayı teşekkür etti.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.