DOLAR 32,5759 % 0.07
EURO 35,0035 % 0.37
GRAM ALTIN 2.429,84 % 0,27
ÇEYREK A. 3.972,79 % 0,27
BITCOIN 64.217,99 -3.68
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 15°

Son Güncelleme :

09 Eylül 2021 - 16:37

/ 875 views kez okundu.
reklam
reklam

Erzincan Belediyesi Meclis Üyesi CHP Grup başkan vekili Mehmet Demir Cumhuriyet Halk Partisinin 98. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Erzincan Belediyesi Meclis Üyesi CHP Grup başkan vekili Mehmet Demir Cumhuriyet Halk Partisinin 98. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Demir mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Anadolu ve Rumeli Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti’nin emperyalizm karşısındaki kararlılığının Kuvayı Milliye’nin işgal orduları karşısındaki azmini, 98. Kuruluş yıldönümümüzde de yüreğimizde yaşıyoruz. Yegâne amacımız Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kurduğu güzel Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandırarak, hiçbir çocuğun yatağa aç girmeyeceği bir Türkiye’yi inşa etmektir.

Atatürk İlke ve devrimleri ışığında halkın iktidarında ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin de ötesine taşıyacağımıza söz veriyoruz. Mücadelemiz, egemenlik kayıtsız şartsız milletin olana dek sürecektir.

Cumhuriyetimizin 98 yaşında ki genç çınarı Cumhuriyet Halk Partisinin bir neferi, Erzincan Belediyesi Meclis üyesi Grup başkan vekili olarak, mazlum milletlere umut ışığı olan Anadolu Devrimi’nin mimarı  Kurucu Genel Başkanımız  Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına, hayatını kaybetmiş tüm Cumhuriyet Halk Partililere, demokrasi mücadelesinde yaşamını yitirmiş yurttaşlarımıza şükranlarımı sunuyor, aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum.”

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.