DOLAR 32,2222 % -0.07
EURO 34,7693 % 0.19
GRAM ALTIN 2.404,79 % 0,48
ÇEYREK A. 3.931,83 % 0,48
BITCOIN 61.125,43 -1.997
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

BAĞIMLILIKLA MÜCADELE YETİŞKİN EĞİTİMİ PROGRAMI VERİLDİ

Son Güncelleme :

08 Şubat 2024 - 17:40

/ 102 views kez okundu.
reklam
BAĞIMLILIKLA MÜCADELE YETİŞKİN EĞİTİMİ PROGRAMI VERİLDİ
reklam

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Erzincan Şubesi Kadın Komisyonu Başkanı Merve TUNÇ tarafından 9 Şubat Sigarayı Bırakma Günü etkinlikleri kapsamında Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Gebe Okulu Programına devam eden anne adaylarına Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Yetişkin Eğitimi Programı kapsamında Tütün Bağımlılığı konulu eğitim verildi.

Merve TUNÇ burada yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Güvenli ve sağlıklı bir hayatın başlangıcı olarak yeni nesli yetiştirecek anne adaylarının Bağımlılıkla ilgili bilinç düzeylerini artırmayı hedefliyoruz. Tütün kullanımı yalnızca doğrudan kullanıcısı olan kişilerde değil doğrudan kullanıcı olmayan kişilerde de ciddi sağlık sorunlarına yol açabilmektedir. Tütün ile mücadele edildiğinde yalnızca kendi sağlığımızı değil sevdiklerimizin sağlığını da korumuş oluruz. Böylece çocuklarımız ve gençlerimize, soludukları havayı sağlıkla ciğerlerine çekebilecekleri tertemiz bir dünya hediye edebiliriz.”

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.