
Refahiye Belediye Başkanı Fatih Kök, Çatak Köyü Derneğini ziyaret ederek hemşehrileriyle bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada Başkan Kök, dernek üyeleri ve köylülerle istişarelerde bulunarak talep ve önerileri dinledi.
Refahiye Belediye Başkanı Fatih Kök, Çatak Köyü Derneğini ziyaret ederek hemşehrileriyle bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada Başkan Kök, dernek üyeleri ve köylülerle istişarelerde bulunarak talep ve önerileri dinledi. Programda bir konuşma yapan Başkan Kök, şu ifadeleri kullandı:
“Bu organizasyonda hemşehrilerimiz ile bizleri buluşturan Dernek Başkanımız Sayın Müslüm Tepe’ye, dernek yönetimimize ve Çatak köylü komşularıma teşekkür ediyorum.”
Ziyaret, karşılıklı fikir alışverişi ve dayanışma mesajlarının verilmesiyle sona erdi.

