
AK Parti Erzincan İl Başkanı Alpay Kabadayı, saha çalışmaları kapsamında Uluköy (Şıhlı) köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Kabadayı, köy sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi.
AK Parti Erzincan İl Başkanı Alpay Kabadayı, saha çalışmaları kapsamında Uluköy (Şıhlı) köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Kabadayı, köy sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi. AK Parti Erzincan İl Başkanı Alpay Kabadayı, il genelinde sürdürdüğü saha çalışmaları kapsamında Uluköy (Şıhlı) köyünü ziyaret etti.
Köy sakinleriyle bir araya gelen Kabadayı, vatandaşlarla sohbet ederek talep, öneri ve beklentilerini dinledi. Ziyarette köylülerle çayını paylaşan Kabadayı, vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde dinleme fırsatı buldu.

“Memleket Sevdasıyla Yolumuza Devam Ediyoruz”
Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Erzincan İl Başkanı Alpay Kabadayı, hemşehrileriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Kabadayı, “Doğup büyüdüğümüz bu topraklarda, kıymetli hemşehrilerimizin güler yüzü ve içten sohbetiyle kucaklaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Uluköy (Şıhlı) ziyaretimiz kapsamında köylülerimizle bir araya gelerek dertleştik, muhabbetimize samimiyet kattık. Bizim yolumuz memleket sevdası, gücümüz ise hemşehrilerimizin duasıdır.” ifadelerini kullandı.
Vatandaşlarla gerçekleştirilen her buluşmanın Erzincan sevgisini daha da güçlendirdiğini belirten Kabadayı, Uluköy sakinlerine misafirperverlikleri ve samimi karşılamaları için teşekkür etti.
Kabadayı, “Birlikte geçirdiğimiz her an, yüreğimizdeki Erzincan sevgisini daha da büyütüyor ve yolumuzu aydınlatıyor. Misafirperverlikleri ve içten samimiyetleri için tüm Uluköylü hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.
AK Parti Erzincan İl Başkanı Alpay Kabadayı’nın Uluköy ziyareti, vatandaşlarla doğrudan temas kurulması ve köy sakinlerinin taleplerinin dinlenmesi açısından gerçekleştirilen saha çalışmalarının bir parçası olarak değerlendirildi.

