DOLAR 32,3840 % -0.12
EURO 34,7908 % -0.06
GRAM ALTIN 2.411,83 % -0,95
ÇEYREK A. 3.943,33 % -0,95
BITCOIN 61.780,94 -0.887
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

TERZİBABA MEZARLIĞINDA SESSİZLİK HÂKİM OLDU

Son Güncelleme :

12 Mayıs 2021 - 12:52

/ 546 views kez okundu.
reklam
TERZİBABA MEZARLIĞINDA SESSİZLİK HÂKİM OLDU
reklam

Dini bayram arifelerinde ziyaretçi akınına uğrayan Terzibaba Mezarlığı Ramazan Bayramı arifesinde boş kaldı. Mezarlıkta sessizlik hâkim olurken Kızılay Gönüllü Gençleri mezarlık bakımı yaparak örnek bir davranış sergilediler.

Dini bayram arifelerinde ziyaretçi akınına uğrayan Terzibaba Mezarlığı Ramazan Bayramı arifesinde boş kaldı. Arife günlerinde on binlerce kişinin ziyaret ettiği, büyük bir trafik yoğunluğu yaşandığı mezarlık bölgesinde sessizlik hâkim oldu.

Terzibaba Derneğinin yaptığı bakım ve çevre düzenleme çalışmaları ile mezarlık adeta çiçek bahçesine döndü.

Arife gününde örnek bir davranış sergileyen Kızılay Erzincan Şubesi Gönüllü Gençleri Terzibaba Mezarlığında mezar bakımı yaptılar.

Kızılay Gönüllü Gençleri kalabalık bir grup halinde gelerek, sokak kısıtlamasının yaşandığı arife gününde mezarlarda ve çevresinde temizlik yaparak silinen mezar taşlarını boyadılar.

Kızılay Gönüllü Gençleri Terzibaba Mezarlığında yaptıkları bakım ve temizlik çalışmalarıyla takdir topladılar.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.