İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün, İl merkeze bağlı 24 okuldaki taşımalı öğrencilere yönelik öğlen arası sıcak yemek üreten Hürriyet Mesleki Teknik Anadolu Lisesi yemekhanesini ziyaret ederek denetimde bulundu.
İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün, İl merkeze bağlı 24 okuldaki taşımalı öğrencilere yönelik öğlen arası sıcak yemek üreten Hürriyet Mesleki Teknik Anadolu Lisesi yemekhanesini ziyaret ederek denetimde bulundu.
2021-2022 eğitim öğretim yılında taşımalı eğitime tabi olan ilkokul, ortaokul, ortaöğretim ve özel eğitim türündeki okullara sıcak yemek yapım işini üstlenen Hürriyet Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi yemekhanesi İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün ve beraberindekiler tarafından denetlendi. İl merkeze bağlı 6 ilkokul, 8 ortaokul, 10 lise türünden toplamda 24 okuldan 824 öğrenciye öğlen sıcak yemek hizmeti sunuluyor. Bu kapsamda hijyenik bir ortamda, titiz bir planlama ile saatinde yemek hizmetini veren bu konuda yoğun mesai yapan aşçı, aşçı yardımcıları ve görevli diğer personeller ile görüşülüp bilgi alışverişinde bulunuldu.
İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün “Millî Eğitim Müdürlüğü olarak Yemeklerimizin kalitesi, niteliği konusunda çok hassas davranıyoruz. Öğrencilerimizin öğle araları yemeklerini sağlıklı ve hijyenik bir ortamda tüketilmesi bizim için önemlidir. Dolayısıyla yemeklerin mutfaktan çıkıp ilgili okullara dağıtımının yapılması ile tüketilmesine kadar okul idarecilerimiz, öğretmenlerimize büyük bir sorumluluk düşmektedir. Bu projede emek veren, yoğun mesai harcayan başta mutfak görevlilerimize, taşıma hizmetinde bulunan arkadaşlarımıza, okul idareci ve öğretmenlerimize teşekkürlerimi iletiyorum.” ifadelerine yer verdi.