SON DAKİKA
hava
Google News

BİNALİ YILDIRIM’DAN BAŞKAN ATMACA’YA ZİYARET

Son Güncelleme :

22 Haziran 2024 - 11:39

/ 97 views kez okundu.
reklam
BİNALİ YILDIRIM’DAN BAŞKAN ATMACA’YA ZİYARET
reklam

Kemaliye Şenlikleri için, Kemaliye’ye giden Son Başbakan Binali Yıldırım, il protokolüyle birlikte Kemaliye Belediye Başkanı Erdem Atmaca’yı makamında ziyaret etti.

Kemaliye Şenlikleri için, Kemaliye’ye giden Son Başbakan Binali Yıldırım, il protokolüyle birlikte Kemaliye Belediye Başkanı Erdem Atmaca’yı makamında ziyaret etti. Ziyarete Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Ak Parti Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan İl Başkanı Çetin Özyurt, MKYK Üyemiz Burhan Çakır, önceki Dönem Milletvekili Sebahattin Karakelle ve beraberindeki heyet Belediye Başkanı Erdem Atmaca’ya ziyarette bulundu.

Başkan Atmaca, ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletirken, ziyarete gelen Binali Yıldırım misafirperverliğinden ötürü Başkan Atmaca’ya teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Konuyla ilgili konuşan Kemaliye Belediye Başkanı Erdem Atmaca şu ifadelere yer verdi;

“Son Başbakanımız Binali Yıldırım’ın teşrifleriyle, Erzincan Valimiz Hamza Aydoğdu, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Erzincan Milletvekilimiz Süleyman Karaman, Ak Parti Erzincan İl Başkanımız Çetin Özyurt, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, MKYK Üyemiz Burhan Çakır, önceki Dönem Milletvekilimiz Sebahattin Karakelle ve beraberindeki heyeti Belediyemizde ağırladık.

Ülkemizin her köşesine yatırım ve hizmet götürmek için canla başla mücadele eden Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşı Başbakanımız Binali Yıldırım’a bizlere gurur veren hayırlı olsun ziyaret nedeniyle sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Başbakanımız Binali Yıldırım’ı Kemaliye’mizde ağırlamaktan onur ve gurur duyduk. Sevdamız Kemaliye için Gönül Köprüleri kurmaya, Değerli Hemşehrimizin güvenine mazhar olmaya, göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemizin her bir köşesine hizmet götürmek için canla başla mücadele etmeye devam ediyoruz.”

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.