SON DAKİKA
hava
Google News

AK PARTİ ERZİNCAN MERKEZ İLÇE BAŞKANI AV. LOKMAN OKUMUŞ OLDU

Son Güncelleme :

10 Eylül 2024 - 14:43

/ 481 views kez okundu.
reklam
AK PARTİ ERZİNCAN MERKEZ İLÇE BAŞKANI AV. LOKMAN OKUMUŞ OLDU
reklam

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararı doğrultusunda Erzincan Merkez İlçe Başkanlığına yeni bir isim geldi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararı doğrultusunda Erzincan Merkez İlçe Başkanlığına yeni bir isim geldi. Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in de onayı doğrultusunda AK Parti Erzincan İl Başkanlığına Av. Lokman Okumuş atandı. Okumuş, Erzincan için var gücüyle çalışacağını belirtti.

Atamayla ilgili konuşan AK Parti Erzincan İl Başkanı Alpay Kabadayı şu ifadelere yer verdi;

“Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Tensipleri ile, Genel Başkan Yardımcımız, Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir ’in olurları ile; Erzincan Merkez İlçe Başkanlığına Sayın Av. Lokman Okumuş atanmıştır.

Merkez İlçe Başkanımız Sayın Av. Lokman Okumuş’a bu ulvi görevde Muvaffakiyetler diliyorum. Bir olacağız, birlikte çalışacağız Erzincan’mız için var güçümüzle hiç durmadan koşturacağız.”

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.