SON DAKİKA
hava
Google News

MÜDÜR AKGÜNER’DEN KEMALİYE’YE ZİYARET

Son Güncelleme :

14 Eylül 2024 - 12:53

/ 132 views kez okundu.
reklam
MÜDÜR AKGÜNER’DEN KEMALİYE’YE ZİYARET
reklam

İller Bankası Erzurum Bölge Müdürü Muzaffer Akgüner, Erzincan’ın turizm ilçesi olan Kemaliye’yi ziyaret etti.

İller Bankası Erzurum Bölge Müdürü Muzaffer Akgüner, Erzincan’ın turizm ilçesi olan Kemaliye’yi ziyaret etti. Kemaliye Belediye Başkanı Erdem Atmaca, Proje Müdürü Ata Özyay, Özel İdare İmar Müdürü Mustafa Mengi ile birlikte yürütülecek projeler değerlendirildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Erdem Atmaca şu ifadelere yer verdi;

“Bizim belediyecilik anlayışımızda; halka hizmet, hakka riayet etmek var. Kemaliye’mizin yarınları için, değerli hemşehrimiz ile birlikte, geleceğe nefes olacak adımlar atıyoruz.

İller Bankası Erzurum Bölge Müdürümüz Muzaffer Akgüner, Proje Müdürümüz Ata Özyay, Özel İdare İmar Müdürü Mustafa Mengi ile yürütülecek projelerimizi değerlendirdik, sahayı gezdik. Kemaliye’nin her köşesinde çalışıyoruz, üretiyoruz, geleceği inşa ediyoruz. Bu topraklara yakışan işler için bir aradayız. Devletimizin tüm paydaşlarını ilçemiz için seferber etmeye hep birlikte Kemaliye’nin yarınlarını şekillendirmeye devam edeceğiz.”

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.