SON DAKİKA
hava
Google News

MİLLETVEKİLİ KARAMAN BAKAN ERSOY’U ZİYARET ETTİ

Son Güncelleme :

04 Ekim 2024 - 11:17

/ 116 views kez okundu.
reklam
MİLLETVEKİLİ KARAMAN BAKAN ERSOY’U ZİYARET ETTİ
reklam

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret ederek Erzincan’da planlanan ve devam eden projeler hakkında istişarelerde bulundu.

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret ederek Erzincan’da planlanan ve devam eden projeler hakkında istişarelerde bulundu. Ziyaret sırasında, Karaman, bakanlığa ilettikleri taleplerin önemine vurgu yaptı. Karaman, Bakan Ersoy’a misafirperverliği ve konulara gösterdiği hassasiyet için teşekkür etti. Görüşmede ele alınan projeler arasında şunlar yer aldı:

– *Kültür Merkezi Yapım İşi Projesi*: Erzincan’da kültürel etkinliklerin artırılması amacıyla planlanan yeni kültür merkezi.

– *Ergan Dağı Kış Sporları Merkezi*: Yeni pist, dağ kızağı ve yürüyen bant sistemi yapım işi ile kış turizminin geliştirilmesi hedefleniyor.

– *Altıntepe Urartu Kalesi Restorasyon Projesi*: Tarihi kalenin restorasyonu ile bölgenin turizm potansiyelinin artırılması amaçlanıyor.

– *Kemaliye İliç Bölgesi Erzincan Tren Kanyon Turizmi Projesi*: Bu proje ile bölgenin doğal güzelliklerinin turizme kazandırılması planlanıyor.

Süleyman Karaman, bu projelerin Erzincan’ın turizm ve kültürel gelişimine önemli katkılar sağlayacağını belirtti. Bakan Ersoy ise Karaman’a destek sözü vererek ziyaretleri için teşekkür etti.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.