SON DAKİKA
hava
Google News

AK PARTİ ERZİNCAN İL BAŞKANI KABADAYI’NDAN ANLAMLI ZİYARET

Son Güncelleme :

15 Aralık 2025 - 14:22

/ 26 views kez okundu.
reklam
AK PARTİ ERZİNCAN İL BAŞKANI KABADAYI’NDAN ANLAMLI ZİYARET
reklam

AK Parti Erzincan İl Başkanı Alpay KABADAYI’nın gerçekleştirdiği ziyaret, yalnızca bir nezaket buluşması olmanın ötesine geçerek insanlığın, vefanın ve devlet şefkatinin somut bir örneği olarak yansıdı.

AK Parti Erzincan İl Başkanı Alpay KABADAYI’nın gerçekleştirdiği ziyaret, yalnızca bir nezaket buluşması olmanın ötesine geçerek insanlığın, vefanın ve devlet şefkatinin somut bir örneği olarak yansıdı. Şeker hastalığı nedeniyle bir ayağı ampute edilen 73 yaşındaki yaşlı amca için yürümek, artık sıradan bir hareket değil; sabrın ve şükrün her adımda yeniden sınandığı zorlu bir imtihan haline geldi. Aynı evde yaşam mücadelesi veren eşi de hasta. Hayatın yükünü omuzlayan iki yorgun yürek, tüm zorluklara rağmen birbirlerine tutunarak ayakta durmaya çalışıyor.

Ziyaret sırasında duygularını paylaşan İl Başkanı Alpay KABADAYI, yaşanan tabloyu şu sözlerle dile getirdi:

“Ayağının biri şeker hastalığı sebebiyle alınmıştı amcamızın. Yürümek onun için artık sadece bir hareket değil, sabrın ve şükrün imtihanıydı. Teyzemiz de hasta… İki yorgun yürek, aynı evin içinde birbirine tutunarak ayakta durmaya çalışıyordu.

Çocukları olmamıştı. Ama hayat bazen evlat yerine, ömür boyu birbirine tutunacak güzel yürekli eşler verebiliyor. Artık telefonunda numaramız var; bir ihtiyacı olduğunda araması için değil sadece, bilsin diye… Bilinsin diye…”

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.