SON DAKİKA
hava
Google News

ÇAM KOZALAĞI ŞURUBUNUN FAYDALARI NELERDİR

Son Güncelleme :

29 Eylül 2019 - 12:34

/ 1.619 views kez okundu.
reklam
ÇAM KOZALAĞI ŞURUBUNUN FAYDALARI NELERDİR
reklam

5 adet çam kozalağı geniş bir tencereye konur. Üzerini geçecek kadar su ilave edilir. Bu halde 24 saat boyunca bekletilir. Ardından tencere ocağa alınarak yarım saat kaynatılır. Yumuşayan çam kozalakları suyun içinden çıkarılır. İçine birkaç yemekkaşığı bal ilave edilir. Hazırlanan çam kozalağı şurubu arzu edildiğinde içilebilir. Günlük tüketimi bir çay bardağı ile sınırlı olmalıdır.

ÇAM KOZALAĞI ŞURUBUNUN FAYDALARI • Kozalak şurubu, astım ve bronşit gibi hastalıklarda tedavi edici etkiye sahiptir. • Akciğerlerin temizlenmesine yardımcı olur. • Kozalak şurubu; bağışıklık sistemini güçlendirir, vücudu hastalıklara karşı korur. • Mikroplara karşı vücudun dinç kalmasını sağlar. • Metabolizmayı düzene sokar, uyku sorunlarının üstesinden gelir. • Kozalak şurubunun sakinleştirici etkisi vardır, stresli anlarda tüketilebilir.

 

Haber: Sebahattin KAPLAN

 

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.