
Erzincan Merkez Çarşısı’nda daha modern, estetik ve güvenli bir yapı oluşturmak amacıyla yürütülen çalışmalar, Son Başbakan Binali Yıldırım, Vali Hamza Aydoğdu ve Belediye Başkanı Bekir Aksun tarafından yerinde incelendi.
Erzincan Merkez Çarşısı’nda daha modern, estetik ve güvenli bir yapı oluşturmak amacıyla yürütülen çalışmalar, Son Başbakan Binali Yıldırım, Vali Hamza Aydoğdu ve Belediye Başkanı Bekir Aksun tarafından yerinde incelendi. Erzincan’da Merkez Çarşısı’nın yenilenmesine yönelik çalışmalar devam ediyor. Erzincan Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, çarşının fiziki görünümünün iyileştirilmesi ve daha modern, estetik ve güvenli bir yapıya kavuşturulması hedefleniyor.

Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Aksakallar Konseyi Başkanı ve Son Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, Belediye Başkanı Bekir Aksun ve beraberindeki protokol üyeleri, Merkez Çarşısı’nda devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
BAŞKAN AKSUN ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ
İnceleme sırasında Belediye Başkanı Bekir Aksun, Merkez Çarşısı’nın yenilenmesi kapsamında yürütülen çalışmaların mevcut durumu ve gelinen aşama hakkında Binali Yıldırım ve beraberindeki heyete detaylı bilgi verdi.
Çarşının modern şehircilik anlayışına uygun, estetik ve güvenli bir yapıya kavuşturulması amacıyla sürdürülen çalışmalar değerlendirildi.
HEDEF DAHA MODERN VE GÜVENLİ BİR ÇARŞI
Erzincan’ın ticari ve sosyal yaşamında önemli bir yere sahip olan Merkez Çarşısı’nda yürütülen çalışmalarla, bölgenin görünümünün iyileştirilmesi ve vatandaşlar için daha güvenli bir alan oluşturulması amaçlanıyor.
Belediye Başkanı Bekir Aksun, inceleme ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, Merkez Çarşısı’nın modern, estetik ve güvenli bir yapıya kavuşması için yürütülen çalışmaları Binali Yıldırım, Vali Hamza Aydoğdu ve protokol üyeleriyle birlikte yerinde incelediklerini belirterek heyete çalışmalar hakkında bilgi sunduklarını ifade etti.


