
Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkan Adayı Süleyman TAN, Refahiye ilçesinde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu. Program kapsamında TAN, ilk olarak Refahiye Kaymakamı Halil İbrahim Köroğlu’nu makamında ziyaret etti.
Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkan Adayı Süleyman TAN, Refahiye ilçesinde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu. Program kapsamında TAN, ilk olarak Refahiye Kaymakamı Halil İbrahim Köroğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette Refahiye’nin ticaret hayatı, esnafın beklentileri ve ilçenin ekonomik potansiyeli üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. TAN, ilçelerin ekonomik gelişiminin Erzincan’ın genel ticari yapısına önemli katkılar sağlayacağını vurguladı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından ilçede esnaf ziyaretleri gerçekleştiren TAN, vatandaşlarla bir araya gelerek esnafın talep ve önerilerini dinledi. Sohbetlerde Refahiye’nin ticari yapısı, ekonomik hareketliliği ve yerel kalkınmaya yönelik değerlendirmeler yapıldı. TAN yaptığı açıklamada, “Şehrimizin ticaret hayatını daha güçlü hale getirmek ve esnafımızın yanında olmak için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz.” ifadelerini kullandı. Program kapsamında akşam saatlerinde düzenlenen iftar programında da vatandaşlarla bir araya gelen TAN, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu Refahiyeli hemşehrilerle birlikte yaşadı.

