
Genç MÜSİAD Erzincan Başkanı Kerem Buyruk ve Başkan Yardımcısı Muhammet Talha Olgun, MÜSİAD Erzincan Şube Başkanı İsmail Miraç Durmaz ve önceki dönem Erzincan Şube Başkanı Ertan Buyruk ile birlikte MÜSİAD Batum Şube Başkanı Hamza Köse’yi ziyaret etti.
Genç MÜSİAD Erzincan Başkanı Kerem Buyruk ve Başkan Yardımcısı Muhammet Talha Olgun, MÜSİAD Erzincan Şube Başkanı İsmail Miraç Durmaz ve önceki dönem Erzincan Şube Başkanı Ertan Buyruk ile birlikte MÜSİAD Batum Şube Başkanı Hamza Köse’yi ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette, iki şube arasında iş birliği olanakları ve geleceğe yönelik projeler üzerine istişarelerde bulunuldu. Ziyaretin ardından heyet, misafirperverliği ve samimi ev sahipliği dolayısıyla MÜSİAD Batum Şube Başkanı Hamza Köse’ye teşekkür etti.
Ayrıca Türkiye Cumhuriyeti Batum Başkonsolosu Adnan Altay Altınörs, MÜSİAD Batum Şube Başkanı Hamza Köse’nin ev sahipliğinde Genç MÜSİAD Erzincan heyetiyle bir araya geldi.
Buluşmada, Erzincan’ı temsilen Batum Başkonsolosu Altınörs’e bakır tabak hediye edilirken, kendisi Erzincan’a davet edildi. Samimi sohbet ortamında gerçekleşen görüşmenin ardından heyet, nazik misafirperverlikleri için teşekkür ederek en kısa zamanda Erzincan’da yeniden bir araya gelme temennisinde bulundu.


