SON DAKİKA
hava
Google News

Kaçak İçki Operasyonu: 40 Litre Etil Alkol ve 15 Litre Sahte Rakı Ele Geçirildi

Son Güncelleme :

03 Ekim 2026 - 14:53

/ 79 views kez okundu.
reklam
Kaçak İçki Operasyonu: 40 Litre Etil Alkol ve 15 Litre Sahte Rakı Ele Geçirildi
reklam

Erzincan’ın Çağlayan Beldesi’nde kaçak içki imalatına yönelik düzenlenen operasyonda 40 litre etil alkol ile 15 litre sahte rakı ele geçirildi. Olayla ilgili bir şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Erzincan’ın Çağlayan Beldesi’nde kaçak içki imalatına yönelik düzenlenen operasyonda 40 litre etil alkol ile 15 litre sahte rakı ele geçirildi. Olayla ilgili bir şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. Edinilen bilgiye göre, Erzincan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Çağlayan Beldesi’nde kaçak içki imalatına yönelik çalışma gerçekleştirildi.

Jandarma ekiplerince Z.Y. isimli şahsın ikametinde yapılan aramada, 40 litre etil alkol ve 15 litre sahte rakı ele geçirildi.

Operasyon kapsamında ele geçirilen sahte alkolün hangi amaçla hazırlandığı ve kimlere ulaştırılmasının planlandığı ise merak konusu oldu. Konuya ilişkin detayların yürütülen adli işlemler kapsamında ortaya çıkması bekleniyor.

Olayla ilgili 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na muhalefet suçundan bir şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. Şüphelinin adli işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.