
Kemaliye Belediye Başkanı Erdem ATMACA, Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) Erzincan İl Koordinatörü Lokman ALTUNBİLEK ve KUDAKA Uzmanı Ozan Gündüz’ü belediyede ağırladı.
Kemaliye Belediye Başkanı Erdem ATMACA, Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) Erzincan İl Koordinatörü Lokman ALTUNBİLEK ve KUDAKA Uzmanı Ozan Gündüz’ü belediyede ağırladı. Başkan ATMACA, ziyaret kapsamında ilçenin kalkınmasına yönelik yürütülebilecek çalışmalar, projeler ve iş birliği olanakları üzerine verimli bir sohbet gerçekleştirildiğini belirtti. “Kemaliye’mizin gelişimi ve geleceği için kurumlarımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Kıymetli ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaret, ilçenin sürdürülebilir kalkınma hedefleri doğrultusunda yerel yönetim ve KUDAKA arasında iş birliğinin güçlendirilmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.

