
Erzincan’da 2026-2027 eğitim öğretim yılı hazırlıkları kapsamında Ortaöğretim ve Mesleki Teknik Eğitim Kurumları Müdürleri Kurulu Toplantısı düzenlendi.
Erzincan’da 2026-2027 eğitim öğretim yılı hazırlıkları kapsamında Ortaöğretim ve Mesleki Teknik Eğitim Kurumları Müdürleri Kurulu Toplantısı düzenlendi. 2026-2027 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Ortaöğretim ve Mesleki Teknik Eğitim Kurumları Müdürleri Kurulu Toplantısı, Erzincan İl Millî Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal’ın başkanlığında gerçekleştirildi.
Toplantıya, İl Millî Eğitim Şube Müdürü Doğan Çimen ile kent genelinde görev yapan Ortaöğretim ve Mesleki Teknik Eğitim Kurumlarının müdürleri katıldı.
Yeni eğitim öğretim yılı öncesinde eğitim kurumlarının hazırlık durumlarının değerlendirildiği toplantıda, ortaöğretim ve mesleki teknik eğitim süreçlerinin daha etkin ve verimli yürütülmesine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.
Toplantıda ayrıca eğitim faaliyetlerinin planlı ve koordineli şekilde sürdürülmesi, kurumlar arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi ve yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerin daha nitelikli bir eğitim ortamına kavuşmasına yönelik yapılabilecek çalışmalar ele alındı.
İl Millî Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, toplantıda eğitim yöneticileriyle görüş alışverişinde bulunarak yeni eğitim öğretim yılının başarılı ve verimli geçirilmesi temennisinde bulundu.
Toplantı, eğitim süreçlerinin geliştirilmesine yönelik karşılıklı değerlendirme ve istişarelerin ardından sona erdi.

