SON DAKİKA
hava
Google News

Otlukbeli Karayolunda Asfaltlama Çalışmaları Sürüyor

Son Güncelleme :

10 Haziran 2026 - 14:02

/ 24 views kez okundu.
reklam
Otlukbeli Karayolunda Asfaltlama Çalışmaları Sürüyor
reklam

Erzincan’ın Çayırlı ile Otlukbeli ilçelerini birbirine bağlayan karayolunda yürütülen asfaltlama çalışmaları aralıksız devam ediyor. Otlukbeli Kaymakamı İbrahim GÖKÇE, Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Erzincan’ın Çayırlı ile Otlukbeli ilçelerini birbirine bağlayan karayolunda yürütülen asfaltlama çalışmaları aralıksız devam ediyor. Otlukbeli Kaymakamı İbrahim GÖKÇE, Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Bölge ulaşımının daha güvenli ve konforlu hale getirilmesi amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında, Çayırlı-Otlukbeli Karayolu hattında asfalt serim faaliyetleri sürdürülüyor. Çalışma alanını ziyaret eden Kaymakam GÖKÇE, proje hakkında teknik ekiplerden detaylı bilgi alırken, çalışmaların son durumu ve planlanan süreçler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Kaymakam GÖKÇE, karayolu yatırımlarının bölgenin ulaşım altyapısına önemli katkılar sağlayacağını belirterek, vatandaşların daha güvenli ve rahat bir şekilde seyahat edebilmesi için çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü ifade etti.

Karayolları ekipleri tarafından sürdürülen asfaltlama çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, Çayırlı ve Otlukbeli arasındaki ulaşım standardının yükselmesi ve yol güvenliğinin artırılması hedefleniyor.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.