

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Marmara (Silivri) Cezaevi’nde tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlu ile Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve menajer Ayşe Barım’ı ziyaret etti.
CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Marmara (Silivri) Cezaevi’nde tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlu ile Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve menajer Ayşe Barım’ı ziyaret etti. Mustafa Sarıgül, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, Ekrem İmamoğlu’nun moral olarak gayet iyi gördüğünü ifade ederek, “Ekrem Başkan enerjik, dirençli ve kararlı duruşuna devam ediyor. Can Erzincanlılara selamlarını götüreceğim.” dedi ve şunları söyledi:
“Resul Emrah Şahan, Murat Çalık, Rıza Akpolat, Ümit Özdağ, Ayşe Barım ve Ekrem İmamoğlu başkanımızla görüştüm. Ekrem başkanımızla uzun bir görüşme yaptık, enerjik ve heyecanlı. Ondan dolayı mutlu oldum.
Cumartesi günü yapılacak olan Maltepe mitingini, bu yüzyılın en büyük toplantısı olarak görüyor. Herkesi Maltepe’ye bekliyor. Maltepe mitinginin son derece önemsiyor.
Bayram süreci içerisinde bütün İstanbulluları Saraçhane’ye bekliyor. “Ben oradaymışım gibi bu bayramlaşmayı yapmanızı arzu ediyorum.” diyor.
Son yedi günün yıldızı gençler. Üniversite gençlerinin verdiği mücadele hepimizi mutlu etti, Ekrem başkanı da mutlu etti. Aynı zamanda gençlerin Maltepe’de tarih yazmalarını bekliyor.
CHP Genel Merkezimizin, Genel Başkanımız Özgür Özel’in verdiği mücadeleyi çok kıymetli buluyor.
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile görüşmesi hakkında konuşan Sarıgül, “Ümit hocam böyle bir cezanın hukukta yatarı yok diyor. Bugünden itibaren bakanlığın verdiği yemekleri yemeyeceğim. Artık kantinden kendi imkanlarımla yemek yiyeceğim diyor. Bunu özellikle söylememi istedi. Böyle giderse ben artık bayramdan sonra açlık grevine başlayacağım” dedi.