Tercan Kaymakamlığı bünyesinde Koruma ve Yazı İşleri Müdürlüğünde görevli iken tayini çıkan personeller için bir veda yemeği programı düzenlendi.
Tercan Kaymakamlığı bünyesinde Koruma ve Yazı İşleri Müdürlüğünde görevli iken tayini çıkan personeller için bir veda yemeği programı düzenlendi. İlçe Öğretmen Evinde düzenlenen yemek programına İlçe Kaymakamı Musa Kazım Çelik tayini çıkan İlçe Yazı İşleri Müdür V. Harun ŞAT, J. Uzm. Çvş. Aytaç GÖKÇEK, Polis Memuru Oğuz ÇENGEL, Polis Memuru Yavuz Selim ALTIN ve personeller katıldı. Programda konuşan Kaymakam ÇELİK “İlçemizde görev yaptıkları sürede gösterdikleri özverili ve fedakârca çalışmalarında dolayı, tayini çıkan personellerimize teşekkür ediyorum ve yeni görev yerlerinin kendileri için hayırlı olmasını temenni ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” İfadelerine yer verdi.
Yemek sonrası Kaymakam ÇELİK tayini çıkan İlçe Yazı İşleri Müdür V. Harun ŞAT’a, J. Uzm. Çvş. Aytaç GÖKÇEK’e, Polis Memuru Oğuz ÇENGEL’e ve Polis Memuru Yavuz Selim ALTIN’a hizmet anısı olarak plaket taktim etti.


BAŞARI DİYE SUNULAN 150 BİN MUAYENE, ASLINDA BİR UYARI TABLOSU
“KESME KADAYIF YARIŞMASI”NDA ERZİNCAN’IN TESCİLLİ LEZZETİ ÖN PLANA ÇIKTI
AVRUPA ŞAMPİYONASI SEÇMELERİNDE ERZİNCAN SPORCULARINDAN GURUR VEREN DERECELER
ÇAYIRLI’DA ÖĞRENCİLERE TRAFİK GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ
EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN ENGELLİ YAKINI AİLELERE ANLAMLI ZİYARET