

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, İl Millî Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ile birlikte İpekyolu Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına girecek öğrencilere başarılar diledi.
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, İl Millî Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ile birlikte İpekyolu Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına girecek öğrencilere başarılar diledi. Sınav öncesi öğrencilerle sohbet eden Vali Aydoğdu, heyecanlarını kontrol etmeleri ve kendilerine güvenmeleri yönünde tavsiyelerde bulundu. Vali Aydoğdu, öğrencilerin her zaman yanında olduklarını vurguladı.
Vali Aydoğdu ayrıca, öğrencileri destekleyen ve her koşulda yanlarında olan ailelere de teşekkür ederek, onların fedakârlığının önemine dikkat çekti.