DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 62.996,00 -2.134
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Google News

İl Millî Eğitim Müdürü Gün,Erzincan Munzur İlkokulu’nu ve Ortaokulu’nu Ziyaret Etti

Son Güncelleme :

10 Ekim 2019 - 9:09

/ 2.737 views kez okundu.
reklam
İl Millî Eğitim Müdürü Gün,Erzincan Munzur İlkokulu’nu ve Ortaokulu’nu Ziyaret Etti
reklam

Erzincan Munzur İlkokulu’nu Ortaokulu’nu ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürü  Aziz GÜN, ziyaretinde öğretmenlerle devam eden eğitim öğretim hakkında bir değerlendirme toplantısı yaptı. GÜN, 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı’nın hayırlara vesile olmasını, sağlık, mutluluk, başarı ve güzelliklerle dolu bir yıl olmasını temenni etti. Ziyaret kapsamında öğrencilere de hitap etti. Akabinde sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle bir süre sohbet etti. Onlara hayallerine kavuşmak için şimdiden planlı, programlı çalışmaları, azmetmeleri gerektiğini ifade etti.

Bu sene ilk günlerden itibaren iştiyaklı bir idareci, öğretmen ve öğrenci kitlesiyle karşılaşmasının kendisini ziyadesiyle memnun ettiğini bildirerek ”Çocukların yollarına ışık, hayallerine merdiven olmak, onlarla birlikte yazacağımız hikayelerin başkahramanı olmaları için buradayız. Sahne sizin, buyurun, çocuklar! diyoruz. Sahneye onları alıp, onları önceliyoruz. Çok aktif, çok anlatan öğretmen değil; öğrencinin aktif olduğu bir sistemi önceliyoruz. Bu anlayışla yapılan eğitim ve öğretimin daha kalıcı olur. Bu anlayışla yapılan eğitim ve öğretim geleceğe, yarına daha çok ışık tutuyor. Bu sayede aydınlık nesillere ulaşabiliriz. Her yıl biraz daha çalışmamız lazım. ” dedi.

 

Haber: Haber Merkezi

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.