SON DAKİKA
hava
Google News

2021 YILI ASFALT DÖKÜMÜNDE REKOR YILI OLDU

Son Güncelleme :

25 Ekim 2021 - 14:33

/ 391 views kez okundu.
reklam
2021 YILI ASFALT DÖKÜMÜNDE REKOR YILI OLDU
reklam

Erzincan’da 2021 yılı Asfalt dökümünde rekor yılı oldu. İl Özel İdaresi ekipleri Asfalt sezonunda 3,5 ayda 126 kilometre mesafede 120 bin ton asfalt dökerek yeni bir rekora imza atıldı.

Erzincan’da 2021 yılı Asfalt dökümünde rekor yılı oldu. İl Özel İdaresi ekipleri Asfalt Plent Tesislerinde üretimi gerçekleştirilen 120 bin ton sıcak asfalt ile Erzincan Merkeze bağlı ve ilçelerdeki köy yollarına 3,5 ayda 126 kilometrelik yol yaparak rekor kırdı.

Erzincan Valisi Mehmet Makas yaptığı açıklamada; “ Bizlere Hedef Koyup, Desteklerini Esirgemeyen Büyüklerimiz, Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan,  Son Başbakanımız Sn Binali Yıldırım ve Sn Bakanımız Süleyman Soylu’ya, Milletvekillerimize, İl Genel Meclis Üyelerimize ve İl Özel İdaremizin Yönetici ve Personellerine MİNNETTARIZ ifadelerinde bulundu.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.